Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Voornestraat 8 in Rucphen 4715 CM

van Voornestraat 8

4715 CM Rucphen
Vraagprijs € 259.000,- k.k.

Omschrijving

Deze instapklare woning is NIEUW in 2018 opgeleverd met vele extra's, is optimaal geïsoleerd en ruim voor één gezin. Alle voorzieningen zijn dichtbij.

KENMERKEN
Inhoud : 445 m³
Woonoppervlakte : 124 m²
Externe bergruimte : 8 m²
Perceeloppervlakte : 142 m²
Bouwjaar : 2018

BIJZONDERHEDEN
- NIEUWBOUW woning
- Gelegen in het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 124 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze instapklare woning is NIEUW in 2018 opgeleverd met vele extra's, is optimaal geïsoleerd en ruim voor één gezin. Alle voorzieningen zijn dichtbij.

KENMERKEN
Inhoud : 445 m³
Woonoppervlakte : 124 m²
Externe bergruimte : 8 m²
Perceeloppervlakte : 142 m²
Bouwjaar : 2018

BIJZONDERHEDEN
- NIEUWBOUW woning
- Gelegen in het centrum
- Grote achtertuin
- Ruime woning
- Opgeleverd met vele extra's

BEGANE GROND

Ruime entree met meterkast, toilet, woonkamer en keuken. Beneden is de woning ruim 2,25 meter extra uitgebouwd en is derhalve groter dan vergelijkbare woningen. DE woonkamer en open keuken zijn ruim en licht afgewerkt. De hoekvormige keuken is voorzien van inbouwapparatuur.


1e VERDIEPING

Overloop met vaste opgang naar de de 2e verdieping. Badkamer met douche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers.


2e VERDIEPING

Ruime verdieping met dakraam, c.v.-installatie en de mogelijkheid voor het realiseren van één of meer kamers.

TUIN

De tuin is aan de achterzijde geheel omsloten , is voorzien van straatwerk, achterom en een berging. Ook is er een kleine , aangelegde voortuin.

Deze woning is fraai afgewerkt en gelegen in het centrum van het dorp. Wilt u deze woning eens komen bekijken? Wij maken graag met u een afspraak.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
JEMZ maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door JEMZ wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
JEMZ heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van JEMZ wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van JEMZ.

COPYRIGHT
©2019 JEMZ. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij JEMZ of zijn gelicenceerd aan JEMZ. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door JEMZ.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 259.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting NIEUWBOUW Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 124 m² Perceeloppervlakte 142 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 445 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel NIEUW (Gas Combiketel uit 2018, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie C Perceelnummer 4414 Oppervlakte 142 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring